4.12.14

Op.Dr. Bülent Cihantimur Dünyanın En İyi 50 Plastik Cerrahı Arasında-Yılmaz Parlar

DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA BİR TÜRK…
TÜRK DOKTOR BÜLENT CİHANTİMUR’UN BÜYÜK BAŞARISI…
Op.Dr. Bülent Cihantimur Dünyanın
En İyi 50 Plastik Cerrahı Arasında
3rd World Plastic Surgery Congress’e özel davetli olarak katılacak olan Op. Dr. Bülent Cihantimur, ilgi çeken ve geleceğin cerrahi uygulamaları olarak görülen tekniklerini anlatacak.
30 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Monaco’da düzenlenecek olan “3rd World Plastic Surgery Congress- 3. Dünya Plastik Cerrahi Kongresi”’ne ülkemizi temsilen Op. Dr. Bülent Cihantimur davet edildi.  Dünya’nın dört bir yanından gelen Plastik ve Estetik Cerrah’larının katılımı ile gerçekleşecek olan ve Dünya’nın En İyi 50 Plastik ve Estetik Cerrahı’nın konuşmacı konuk olarak katılacağı kongrede, Dr. Cihantimur kendi geliştirdiği tekniklerle “Vajinal Gençleştirme” üzerine konuşma yapacak.
Özel konuşmacı olarak davet edildi
Yenilikçi, çağdaş ve ameliyatsız teknikleriyle ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da ilgi odağı olan Op.Dr. Bülent Cihantimur, bu yıl 3.sünün düzenleneceği Dünya Plastik Cerrahi kongresine özel katılımcı ve konuşmacı olarak gidiyor. Geliştirdiği Örümcek Ağı Tekniği ve Cihantimur Yağ Transfer sistemiyle bugüne kadar pek çok tıbbi makaleye konu olan Cihantimur, tıp literatürüne giren tekniklerini bu sefer Genital Gençleştirme konusu içerisinde meslektaşlarına sunmaya hazırlanıyor. Birbirinden değerli, dünya çapında ses getirmiş uygulamalarıyla Monaco’da buluşacak olan estetik cerrahlara ve diğer kongre katılımcılarına konuşma yapacak olan Dr. Cihantimur, aralarında liposuctionın babası kabul edilen Prof. Yves Gérard Illouz ve plastik cerrahinin babası sayılan Prof. İvo Pitanguy ‘a da özel bir toplantı sunumu yapacak.
Kongrenin parlayan yıldızı
Geçtiğimiz senelerde konusunda dünya çapında oldukça fazla ses getiren kongre, bu sene de akademik bilgi ve pratik uygulamaların başarıyla birleştirildiği ve hayata geçirildiği cerrahi yöntemleri konuşacak. En başta bilgi alışverişi ve gelecek için en umut verici teknikleri öğrenmek amacıyla planlanan kongrenin, parlayan yıldızı olarak görülen Op. Dr. Bülent Cihantimur, gururumuz olmaya devam ediyor.

 yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder