13.5.19

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın,Kayseri'de okulları ziyaret ediyor-Yılmaz parlar

Kayseri Valisi

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın,Kayseri'de göreve başladığından itibaren okulları ziyaret ediyor.
Hiçbir çocuk kendisine yapılan iyiliği unutmaz.Hele yetim,öksüz ve anne baba sevgisi yoksa saçlarına dokunan şefkat elini hiç unutmaz. Aradan yıllar geçse de o iyilik dilinde pelensenk olur..

Vali Şehmus Günaydın,Kayseri'ye geldiği günden beri okulları ziyaret ediyor,çocuklarla muhteşem bir diyaloğ kuruyor.Bu diyaloğ her geçen gün daha da güçleniyor..
 Gidin sorun ziyaret ettiği okulları Vali Şehmus Günaydın'ı tanımıyan yoktur.Çünkü sevgiye muhtaç çocuklarla tek tek ilgileniyor,isim isim ilgileniyor.Kapıdan bakıp da gitmiyor yani...
Siz bilmiyorsunuz.Bunların hepsi haber de olmuyor,gazeteler yazmıyor.
Geçtiğimiz günlerde,"Sokaktan madalya ya uzanan çocukların" yanındaydı.600 çocuğu bağrına bastı..Onların eğitim görmesi için elinden gayreti gösteriyor..

Vali Günaydın,Kayseri'nin geleceği çocuklar için bir tarih yazıyor.Onlara dokunuyor,şefkat elini uzatıyor,ihtiyaçlarını gideriyor.Baba sıcaklığını kendi evladına olduğu kadar onlara da gösteriyor..
Bunu sadece sokak tan gelen çocuklara değil ziyaret ettiği okullardaki çocuklara da yapıyor..Çocukların eğitim konusundade bulunması gerekiyorsa orada bulunuyor..
Öncekigün ziyaret ettiği bir okulda çocuklar la çok güzel diyaloğ kurarak onlara kariyerle ilgili eğitim verdi.

Biliyorsunuz içerisinde internet hizmeti olan dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilmiş,öğrenci dilediği zaman destek vererek kütüphaneler büyük ilgi görüyor.
Vali Günaydın, da öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirmek  için böyle etkinliklere büyük önem veriyor



Gecesini gündüzüne katan ve halkıyla omuz omuza  bir vali olmak da bir ayrıcalık ama Şehmus Günaydın bu ayrıcalığı hizmete dönüştürüyor.
Vali Şehmus Günaydın, Kayseri ve Kayserililer için  çok büyük bir şans aslında."Kayseri içinm ne yapabilirim"diye çırpınıyor..
Kayseri'nin her yönden gelişip,kalkınması ve toplumun daha çok huzurlu bir ortamda yaşaması için var gücüyleyor

Halkla kurulan bu muhteşem diyalog,kentin huzur adasına dönmesi için bir yol haritası aslında.Bizde halk olarak Kayseri'nin gelişip kalkınması yönünde atılan adımlara omuz vermeliyiziz..Ne dersiniz?

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder