4.8.16

Miss Ayshe ve Burçak Ilıman darbeye karşı yürüyüş-Yılmaz Parlar

 Podyumda darbeye karşı yürüyüş.

Mankenler darbeye karşı tavırlarını Meydanda değil kendilerinin yürüyüş yolu podyumda muhteşem güzellikdeki koleksiyon ile sergilediler. 

Finalde kıyafetlerinin göğüsündeki bembeyaz pulları ters çeviren mankenler, Türk bayrağını ortaya çıkararak son derece sürpriz anlamlı tablo yarattılar ve uzun süren alkışlarla tezahüratla taçlandırıldılar.  

Ekonomimiz gülen yüzü tekstil 2023 hedefleri doğrultusunda dünya ihracat payımızı artırmanın yolu inovatif ürünlerle markalaşmakdan geçiyor. Bu payda nisbeti dahilinde vizyonlarına yatırım yapan, Miss Ayshe ve  Burçak Ilıman iki isimin 2 Ağustos 3016 Salı günü  Ramada Encore Airport Hotel’de gerçekleşen tasarımları ilgiyle izlendi.
25 yıllık Avrupa’nın en büyük ülkelerine ve Amerika’ya olan ihracatlarıyla deneyimli Ponte Dış Ticaret ve Tekstil A.Ş. sahiplerinden Safinaz Karatepe ve Miss Ayshe marka sahibi Ayşe Yıldırım ile yaptığımız kısa söyleşide 

Miss Ayshe markasıyla global moda markası olmayı dünyanın en önde gelen sayılı markaları arasına girmeyi hedeflediklerini söylediler.
Dünya starlarından pek çok ismin kreasyonlarından giyindiklerini dile getirdiler.  
Eski tekstil fabrika yerini Ramada Encore Airport Hotel olarak turizm hizmetine sokan grup büyük alan içinde kurdukları yeni modern entegre tesisleriyle global olma yolunda hızla yatırımlarına ve ihracat paylarını artırmaya devam etdiklerini açıkladılar


Moda severlerin karşısına çıkan, Marka ve Stil Danışmanı Burçak Ilıman, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilişkilendirdikleri lansmanda yaptığı konuşmada “15 Temmuz günü, ülkemiz çok büyük bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Millet iradesine yönelik acımasız bir darbe girişimi gerçekleşti; ancak milletimiz hem vatanına hem bayrağına hem de ülkemizin geleceğine canı pahasına sahip çıktı. Göğsünü tanklara siper etti. 237 şehidimiz var, binlerce gazimiz. Hem üzüntüyü hem de gururu bir arada yaşadık. Bugün ise gerçekleştirdiğimiz defilede şehitlerimizi anmamamız; kanlı darbe girişimini unutmamız mümkün olamazdı.

 Konseptimizi bu nedenle ‘Mankenler darbeye karşı yürüdü’ olarak belirledik. Bu vesileyle şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı; yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
 
Miss Ayshe markasıyla harika tasarımlar yaratan marka sahibi Ayşe Yıldırım yoğun basının ilgi gösterdiği defile öncesi soru üzerine ‘’Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra biz değil koleksiyonumuz konuşacak’’ dedi
Birbirinden güzel zarif mankenler tarafından sergilen 2016-2017 Sonbahar-Kış kreasyonu gerçekden mükemmeldi.

yilmazparlar@yahoo.com









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder