12.11.14

RUSSO GALERİDEN MERHABA-YILMAZ PARLAR

RUSSO GALERİDEN MERHABA,


Fabrizio Russo, Hale Karaçelik, Ferdan Yusufi ve Giorgio Bertozzi ortaklarlardan kurulu İtalyan sanatcıların danışmanlığını yapan Pınar Akalın halkla ilişkilerini yürüttüğü RUSSO Galeri muhteşem sergi açılışla sanat hayatına adımını attı.

Galleria Russo sergi sanatçılarından  Massimo Giannoni, Enrico Baretta, Roberto Floriani, Diego Cerero Molina ve daha önce İstanbul Küçük Mustafa Paşa hamamında yaptığı “Su. Aşkın Gözyaşları Gibi”  isimli enstalasyon ile tanıdığımız Angelo Bucarelli açılışta hazır bulundular.

Sanatlarını İstanbul’da ve RUSSO galeride teşhir etmekten son derece memnun olduklarını söyleyenler İtalyan ressamların yapıtları  arasında, Galeri ortaklarından Ressam Hale Karaçelik’in eseride yer aldı.

Yüzlerce  sanatseverin ziyaret ettiği ve konuk edildiği sergi kokteyl sonrası Venedik Sarayında İtalya Elçliği tarafından resepsiyon yemeği verildi.

İtalya'dan 100 ü aşkın özel misafir davet edildi. Türkiye ile ticari bağları bulunan büyük firmalar 3. Köprüyü yapan Astaldi şirketinin  sahipleri Paolo ve Marina Astaldi çifti başta olmak üzere iş adamları,  senatör ve milletvekilleri, Roma ve Milano'nun önde gelen koleksiyonerleri, sanat eleştirmenleri ve Galeride de 2015 yılında solo sergileri yapılacak olan sanatçılar açılışta hazır bulundular.

 yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder