4.10.13

Peramoda Group'tan 360 İstanbul'da ( Beyoğlu) Yılın Partisi -Yılmaz Parlar

Peramoda Group'tan 360 İstanbul'da ( Beyoğlu) Yılın Partisi
Peramoda 'Özgür Ruhlar' Partisi & Ödül Töreni Alışveriş Merkezi, Perakende Ve Moda Dünyasının Önemli İsimlerini Buluşturuyor
Peramoda 2013 Ödülleri Sahiplerini Bulacak
PeraAModa’dan yine muhteşem bir etkinlik... Perakende, AVM ve moda sektörleri yöneticilerinin buluşma, birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresi olan PerAModa Group, organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. 7 Kasım'da İstanbul'un en elit ve popüler mekânlarından biri olan 360 İstanbul (Beyoğlu)'da yapılacak olan 'PerAModa Özgür Ruhlar Partisi & Ödül Töreni' için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Business Network amaçlı şimdiye dek birçok renkli partiye imza atan PerAModa Group, bu kez PerAModa ÖZGÜR RUHLAR partisiyle eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Görkemli gecede, moda dünyasının ünlü isimleri, yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serecek; Geceyi Fashion TV'nin başarılı program yapımcı ve sunucusu mimar Tülay Beşir sunacak.
Perakende, AVM ve Moda dünyasının seçkin isimleri, 7 Kasım Perşembe Akşamı, 360 İstanbul'da PerAModa “Özgür Ruhlar” Partisin & ödül töreni'nde buluşacak.
PerAModa Group 2013 ‘ün en görkemli, en keyifli, en kaliteli, en özgür ruhlara sahip organizasyonunu gerçekleştirecek. ödül töreni, muhteşem defileler, konserler, dans, dj, nice sürpriz ve ilklerle tüm perakende, avm ve moda sektörü yöneticilerinin sosyal kulübü olan peramoda group, görkemli bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.
PARTİ PROGRAM İÇERİĞİ:
Vedat Behar / Mehmet Yenigün Konserleri
Beste Naiboğlu ve Ekibi Özgür Kimlikler Paradoksu
Ezgi Ayçe Kızıldere'den Caz-Pop Canlı Performansı
İsim Analizi Uzmanı Filiz Koç Peramoda Group'un Organizasyona Gelen Üyelerin Detaylı 'İsim Analizi' Ni Ücretsiz Yapacaktır. 
Dj Performansı


MUHTEŞEM DEFİLELER
Serpin Yavuz / Kelebekler Defilesi
Ahmet Giray Yılmaz / Rebel - Asi ( Slogan: Özgürlüğe İlk Adım )
Levon Kordonciyan (Bond Koleksiyonu)
PerAModa 2013 Ödül Töreni
*Yılın TREND Alışveriş Merkezi

*AVM'lerde Yılın Sosyal Sorumluluk Kampanyası
*En İyi Sektörel Dergi
*Yılın İşkadını
*Onur Ödülü
*En İyi Stand Up
*Yılın Alışveriş Merkezi Müdürü
*Yılın Magazin Dergisi
*Yılın Başarılı Tekstil &Moda Markası
*En İyi Erkek Giyim Markası
*Yılın Magazin Gazetecisi
*Yılın TV Magazin Programı Sunucusu
*Yılın Cemiyet Programı
*Yılın Moda Tasarımcısı  
*Yılın Modeli (Bay)
*Yılın Modeli (Bayan)
*Uluslararası Alanda Yılın Modeli
*Yılın Moda TV Programı
*Yılın Koreografı
*Yılın Moda Gazetecisi
*Yılın Radyosu
*Yılın Moda Fotoğrafçısı
*Yılın Reklam Design Ajansı
*Yılın Magazin Portalı
*Yılın Blogger'ı
*Yılın Sosyal Medya Mecrası  
*Yılın Stylingi
*En İyi Cemiyet Ve Magazin Dergisi
partinin simgesi, 'özgür ruhlar' konsepti nedeniyle özgürlüğün simge’lerinden biri olan kuş yuvası gibi yüksekte mekan olan 360 istanbul'u (beyoğlu) tercih ettik. olağan üstü güzel bir peramoda gecesine katılımınız için
Bodroom Design Özgür Ruhlar partisine gelen davetlilerden dileyenlerin fotoğraflarını çekecek ve bu fotoğrafları PerAModa dergi kapağına uyarlayarak hediye edecek. Böylece girişte, Bodroom Design’a fotoğraf çektiren herkes PerAModa Dergi kapağında kapak yıldızı olacak.
Parti Mekanı: 360 İstanbul (Beyoğlu)
Adres Ve İletişim Bilgisi:
İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163/8 Beyoğlu İSTANBUL
T +90 212 251 10 42-43 | M +90 533 691 0 360 | F +90 212 249 24 38
PerAModa Group Basın Danışmanı Gönül Yıldırım 0507 338 58 10

PerAModa Group organizasyonları, Perakende, Avm, Moda sektörlerinin yöneticilerinin buluşma; birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresidir.



AVM, Hazır Giyim, Moda, Gıda, Sinema, Oyuncak, Eğlence, Gıda Marketi, Yapı Marketi, Elektronik, Mücevherat… Kısacası tüm perakende alanlarında kariyerlerine devam eden kişileri bir araya getirip bir business network oluşturabilmek ve sinerji yaratmak amacı ile PerAModa Group 2010 yılında kurulmuştur. PerAModa; Grup ve Fan Page’de dahil olmak üzere yaklaşık 25.000 üyesi olan sosyal medya üzerinde doğmuş, sosyal kulüp niteliğinde sektörel bir oluşumdur.
Bu Platform ekip çalışması ile yürütülüyor ve tüm organizasyonlar, alanlarında tecrübeli grup liderleri tarafından hayata geçirilmektedir. Ekip olarak üyelerin faydası için çalışıyoruz. Sosyal kampanyalar düzenliyoruz, ya da düzenlenen sosyal kampanyalara destek veriyoruz. Perakende sektörüne katkı sağlayacak ulusal/uluslararası projeleri geliştirmek ve hayata geçirmek; Türkiye'deki perakende sektörünün Sosyal Medya alanında sesi olmak, her alanda da gücüne değer katmayı hedefliyoruz...
PerAModa Organizasyonları Ünlü Modacılarla, Genç Modacıları Buluşturuyor...
PerAModa Genç Modacılar ve AVM'lerde yer almak isteyen tekstilciler için kendilerini gösterebileceği platform misyonu ile hareket ediyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder