18.2.19

Lionel Hotel Evlilik Festivali-Yılmaz Parlar

Lionel Evlilik Festivali
Turizm açısından, düğün kutlama popülaritesiyle güçlü bir ekonomik etki yaşanır. Düğün kutlama satıcıları mekan haricinde de çok boyutlu belirgin etkileri olan endüstriye sahiptir.


16 şubat 2019 Cumartesi günü Kıdan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kıdan ve Demet Uğur Kıdan ev sahipliğinde Lionel  Hotelde 2.ncisi düzenlenen, Evlilik Festivali yoğun ilgi gördü. Elit konukların katılımıyla çok renkli atmosferde hiperaktif şekilde gerçekleşti. Festivalin sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu üstlendi.

Hotelin çok çeşitli alternatifli düğün dekorasyonları, yemek masa takımları, çok göz doldurdu. Lionel Hotelde yapılacak, düğünler için Gelin-Damat ve çiftlerin ailelerine özel tasarlanmış süit odalar, konsepte uygun kişiye özel verilecek hediyeler  tanıtıldı.

Turizmin de yükselen değeri olan, Yaşamda bir kez kutlanan düğünün, festival etkinliğinde, tüm evlilik hazırlığı sahnede  2019 yılı modasıyla sergilendi. Saç ve makyaj şovlarıyla birlikde konuklar uzmanlardan püf noktaları aldı. Yeni trendler, görkemli konfor içinde şovlar, müzik performansı, çok beğeniyle izlendi.

Kına gecesi ritüeline paralel olarak, Hintli kınacı Shiva arzu eden bayanların ellerine muhteşem motifli sanatsal kına yaptı. Lionel Hotel Pazarlama ve Satış direktörü Burçak Atak’a uygulama yaparken izledik.

Modacı Esin Arıcan Haute Couture “Bahar Dalı Gelinlik Koleksiyonu” ve  Şinasi Günaydın Haute Couture  “Colourful Damatlık Koleksiyonu” defilesi muhteşemdi, gözleri kamaştırdılar.
Modacı Esin Arıcan verdiği bilgilere göre 26 özel parçadan oluşan koleksiyonu’nda yoğun olarak bahar dallarını kullanmış. Gelinliklerin üzerinde geometrik desenleri, danteller ile birleştirerek 2019 çizgisi belirlemiş. Bu yılın ruhunu temsil eden bahar ve yeniden uyanış temasıyla gelinlik dantellerindeki çiçekler yerine, daha asimetrik ve geometrik desenlere yer vermiş. Defilenin sonunda yer alan Prenses modelini özel hazırladığı tasarım olduğunu sözlerine ilave ediyor.  

2019 yılında daha sevgi dolu, daha barışçıl ve daha kucaklayıcı bir erkeği temsil eden Colourful Koleksiyonu ile modacı Şinasi Günaydın Smokinlerin içinde kullandığı danteller erkeğin çizgilerini koruduğunu belirtiyor. Azeri, Moğol, Rus, Alman ve pek çok farklı ülkeden gelen 22 erkek ve 14 kadın manken Colourful koleksiyonunda 60 kadar damatlık kıyafeti sergiledi.

Lionel Hotel Banket ve Ziyafet Satış Müdürü Oya Ulucan programda yer alan firma dahiplerine ve sanatcılara Hotelin plaketini takdim etdi.
Kıdan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lionel Hotel Genel Müdürü Engin Kıdan “Düğün günü  hayatımızın en özel günü. Biz de grup olarak bu günü unutulmaz kılmak için çalışıyoruz. Gelin ve damadı süit odalarda bir gece hediyemiz olarak ücretsiz konaklatıyoruz. Yemekli düzende 800 kişiye kadar hizmet verebildiğimiz balo salonumuzun yanı sıra  8'inci katta yer alan Haliç Terası'nda 500 kişilik düğünlere ev sahipliği yapıyor, evliliklerinin ilk yıldönümünde çiftlerimizin kutlamalarına ev sahipliği yapıyoruz. Biz evlilik ekonomisine katkı sunmak adına fiyatlarımızı TL bazında vermeye ve her ekonomiye, bütçeye uygun aralıklarda memnuniyet yaratmaya odaklı olarak çalışıyor, unutulmaz anları, unutulmaz anılar haline getiriyoruz.” Sözleriyle açıklama yaptı.

Turizm açısından önemi büyük olan, son yirmi yılda hızla yükselen trend düğün kutlamaları, bir günlük etkinlik olmaktan çıkmış, şimdi birkaç gün boyunca birden fazla etkinlik haline gelmiştir. Karşılama kokteyli, hoşgeldin partileri, kına gecesi veya-prova akşam yemekleri, turlar, grup etkinlikleri, düğün günü, düğün sonrası brunch, gezi, golf, bira - şarap tadımı için planlanan geziler ve diğer etkinliklerin yanı sıra, çok boyutlu programı olan turizm çeşididir.
Kendi şehirlerin dışında kalan misafirlerin çoğu en az üç gece konaklamalarıyla, otellerde, restoranlarda artış görülür. Alışveriş yapmak, ilgi çekici yerleri gezmek gibi harcamalarda bulunurlar. 
Mega iventler planlayarak küresel pazarı hedeflemek, turizm açısından çok fayda sağlayan farkındalık yaratan, bu tür etkinliklerin çoğalmasına kıvılcım olacak, Lionel Hotelin özgün Evlilik festivali organizasyonunu son derece yararlı ve başarılı buluyoruz.
yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder