14.1.19

EMITT Turizm Fuarı 2019-Yılmaz Parlar


EMITT 2019

100’den fazla ülkeden 4200’e yakın Hosted Buyer EMITT Turizm Fuarına gelmek için kayıt yaptırdı



Tüm Hosted Buyerlarla görüşebilmek için online B2B ön randevu sistemi açıktır.

Son 3 senedir olduğu gibi bu sene de EMITT Fuarı yetkilileriyle yapılan anlaşma gereği,  Hosted Buyer alım heyetlerini TravelShop Turkey firması üstleniyor.


Şirketin Genel Müdürü Murtaza Kalender’den edindiğimiz bilgiler doğrultusunda anlıyoruz ki bu sene EMITT Turizm fuarı çok daha farklı, çok daha verimli ve çok daha etkili olacak.


B2B Online Randevu sistemindeki alıcı ve katılımcıyı bir araya getiren platformuyla sektörde dünyada benzerlerine örnek teşkil eden TravelShop Turkey, 2019 EMITT Turizm Fuarına hazır!
An itibariyle; 100’den fazla ülkeden 4200’e yakın Tur Operatörünün EMITT Fuarı için kayıt altına alındığını ve bunların 900’e yakın adedinin de katılımının neredeyse kesinleştiğini ifade etmek isteriz.


Ayrıca kesinleşen katılımcıların sektörel dağılımının bir kısmını paylaşmak isteriz.
Düğün Planlayıcı sayısı: 125
M.I.C.E & Event Organizatörü: 209
Sağlık Turizm Firması: 153
Tur Operatörü: 256
Gastronomi: 54
Leisure & Travel: 291


Ve bunun gibi birçok kategorideki firmalar, sistemimizde mevcut olup tüm randevuları açıktır.
EMITT Turizm fuarından stant alan tüm katılımcılar sistem üzerinden ön randevu alabilir, yazışma yapabilir, firmasının broşür, katalog gibi tanıtım materyallerini sistem üzerinden paylaşabilir, dilediği ülkeden, dilediği kategorideki firmaları seçerek randevu talebinde bulunabilirler.


EMITT Turizm fuarında; daha çok firmanın, daha çok Tur operatörüyle görüşebilmeleri için 2 ayrı günde 3 defa, 10. Holde Speed Networking organize edilecektir. Speed Networking oldukça önemli bir sistem olup katılımcıların görüşemediği veya randevu alamadığı firmalardan Speed Networking esnasında ikili görüşme yapılabilir.
Gelen Tur operatörleri için aşağıdaki programlar dâhilinde eğitim turları organize edilerek en iyi şekilde ağırlanacaklardır.


Bizler, TravelShop Turkey olarak, devamında İstanbul, Gelibolu, Çanakkale, Truva, Bergama, Kuşadası, Efes, Pamukkale, Konya, Kapadokya, Ankara, Kartepe ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yönelik eğitim turları düzenleyerek Türkiye’yi daha iyi tanıtmak amacıyla katkıda bulunmak istiyoruz.
Tüm meslektaşlarımızın bu önemli fuara katılmalarını, standı olanların da randevu alıp “Speed Networking’e” katılmalarını öneriyoruz.
Ülke turizmine faydalı olmayı görev edindik ve bu doğrultuda ekip olarak ilerliyoruz.  

yilmazparlar@yahoo.comm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder