12.8.18

Fabriano Temsilcisi Kağan Açıköney Evlendi-Yılmaz Parlar

Fabriano Temsilcisi Kağan Açıköney Evlendi

Dünya markası Fabriano Türkiye temsilcisi iş adamı Kağan Açıköney görkemli bir törenle evlendi.

Seçkin davetliler önünde, iki güzel bayan ve üç yakışıklı erkek şahitleriyle, Beşiktaş Belediyesinin, Radisson Blu Hotel Havuz Başında kıydığı nikah sonrası, muhteşem düğün töreniyle, hayallerini gerçeğe dönüştüren Hande Cimilli-Kağan Açıköney evliler kervanına katıldı.

Dünya evine giren Açıköney ailesinin mutlulukları gözlerinin içi gülmelerinden belli oluyordu.

Düğün töreni muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Mutlu çift ve davetliler gece boyunca eğlendi. Genç çiftin birbiriyle olan uyumu ve yüzlerindeki mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Çifti bu özel gecede, yalnız bırakmayan sevenleri, pistde her çeşit müziğin ritmine uygun her dansı yaparak düğüne çoşku verdiler. Düğün özel lezzetli menüsüne, yine görkemli pasta eşlik etdi.

Genç çiftler pasta kesimiyle birlikde birbirlerine mutluluk pasta dilimini yetirdiler. Şampanya kutlamasıyla geceye noktayı koydular.

İş adamı Kağan Açıköney”in ortak olduğu firma Alta, Matbaacılık ve Matbaa Malzemeleri, Kırtasiye, Kağıt ve Selüloz Sanayi, ürünleri İthalat ve ihracatını gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda uluslararası pazarlara hakim olan güvenilir özel kağıt Dev Dünya markası Fabriano Türkiye temsilcisidir. 

yilmazparlar@yahoo.com

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder