28.5.18

Fabriano Temsilcisi Kağan Açıköney Nişanlandı-Yılmaz Parlar

Fabriano Temsilcisi Açıköney Nişanlandı

Ülkelerin bastıkları kağıt paraları üreten Dev Firma Fabriano Türkiye Temsilcisi Kağan Açıköney Nişanlandı.

Rönesans sırasında kağıdın ve yayılmasının önemini zirveye taşıyan,1264 yılından bu yana tüm dünyada yayıncılar, yazarlar ve sanatçılar tarafından saygın bilinen yüksek kaliteli kağıt Dünya markası Fabriano Türkiye temsilcisi Aile şirketi Altaltd ortağı iş adamı Kağan Açıköney 26 Mayıs 2018 Cumartesi gecesi Fenerbahçe Todori tesislerinde aile arasında, sade ancak saygın değişik bir törenle nişanlandı. 

İki taraf Annelerin taktıkları yüzüklerin kurdelelerini Babalar kesti. Mükemmel bir tören örneği oluşturdu. 

Gecenin moderatörlüğünü ve sunuculuğunu üstlelen Kağan Açıköney, açılış konuşması yaptı. Bütün gece boyunca nişanlı çift mutluklarını sözede dökerek mikrofonda paylaştılar.

Geceye renk katan ses sanatcısı Murat Özdemir çok geniş yerli yabancı repertuarıyla her çağa hitap eden geniş yelpazesi altında icra etdiği şarkılara aile yakınları davetliler eşlik etdiler. Zaman zaman pistde dans etmekden kendilerini alamadılar.    

Matbaacılık ve Matbaa Malzemeleri, Kırtasiye, Kağıt ve Selüloz Sanayi, ürünleri  İthalat ve ihracatını gerçekleştiren firma alta, uluslararası pazarlara hakim olan güvenilir özel kağıt  Fabriano Türkiye temsilcisidir.   
 
Anti-sahtecilik özellikleri için teknolojik açıdan gelişmiş bir banknot olan Euro kağıtları, Fabriano fabrikasında üretilmektedir. Ayrıca hemen hemen her ülkenin kağıt paraları Fabriano kağıtları ile basılmaktadır. 

2002 yılında Cartiere Miliani Fabriano, uzman kağıt alanında önemli ve tanınmış bir firma olan Gruppo Fedrigoni tarafından satın alındı.

Her ayrıntıya ve her müşteriye büyük özen gösteren, Fabriano Boutique, 2000 yılında faaliyete başlamış, bir Fedrigoni markasıdır  
Fabriano Boutique, geleceğin ve prestijin simgesi olan dünya çapında ürünleri öne çıkarıyor. 

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder