23.3.18

Erhan Çakay, Eresin Topkapı Hotel’in Genel Müdürü oldu -Yılmaz Parlar

Erhan Çakay, Eresin Topkapı Hotel’in Genel Müdürü oldu

40 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Erhan Çakay, Mart 2018 tarihi itibariyle, Eresin Topkapı Hotel’in Genel Müdürü oldu.

Turizm sektörünün sevilen isimlerinden Çakay, en son Ortadoğu pazarında çalışan acentada genel müdür görevini yürüttü. 2018 yılından umutlu olduklarını anlatan Çakay, Tarihi Yarımadaya ilginin yüksek olduğunu ve bu yıl turizmde yükselişin devam edeceğini söyledi.

Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Çakay, İngilizce, İspanyolca, Almanca biliyor. TÜROB, İH&RA, TÜROFED, Skal’ın aralarında bulunduğu sivil toplum örgütlerinde üyelikleri bulunurken, çeşitli görevler üstleniyor. Geçtiğimiz yıllarda 10 yıl boyunca Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Genel Sekreterliğini yapan Çakay, şuan Disiplin Kurulunda görev yapıyor.


İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümünde 18 yıldır öğretim üyesi olarak derslere giren Çakay, diğer üniversitelerin davetlisi olarak seminerlere katılıyor, sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesini genç meslektaşlarıyla paylaşmaya devam ediyor.

İstanbul’un tarihi dokusu içinde, eski şehri çevreleyen surlara bakan Eresin Topkapı Hotel, 250 odası ve toplantı salonlarıyla hizmet veriyor. 3 ayrı salonda 550 kişi, 200 kişi, 350 kişi ağırlama kapasitesi olan otel, ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapmasının yanı sıra, düğünlerin tercih edilen mekanları arasında ilk sıralarda geliyor. Eresin Topkapı Hotel’in yönetiminde Murat Eresin, Salih Eresin ve Müberra Eresin kardeşler yer almaktadır.

yilmazparlar@yahoo.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder