7.2.18

Şirket markalaşma danışmanı -sen kimsin-liderlik frekansı kitap yazarı-Ayşen Laçinel-Yılmaz Parlar

ALTIN PUSULA

Şirketler Markalaşmak-Karlılık İstiyormusunuz.?

İşte Altın Değerindeki Yol Haritası

Marka ve İnsan Kaynakları Danışmanı
AL Danışmanlık Genel Müdürü Dr. Ayşen Laçinel,
Altın değerinde projeleriyle şirketleri zirveye taşıyor. 

Ekonominin gizli yüzü perde arkası elbetde danışmanlardır.

İş yaşamında şirketlerin rekabet avantajı elde etmenin, efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olmak kadar, pozisyonun gerektirdiği kriterleri uygulatacak, istekli, özenli ve dikkatli çalışmalarını sağlıyacak danışmanlara ihtiyaçları vardır.

Ancak bu şekilde mutlak başarı sonuçların alınabileciği bilincinde olan şirketler, ekonomiye katkı sağlıyabilmekteler.

Çok net bilinir rehber- kılavuzlık etdiğini çok iyi bilmesidir. Hedeflerinize sizi taşırken, şekillendirdiği yol haritasını, doğru yönle birlikde insanın en değerli varlığı olan zaman kazandırmasıdır. İnsanın en önemli sermayesi zamandır.

Pozisyonun gerektirdiği altyapıyı öğretimiyle sağlamlaştıran, (iki üniversite, iki master bir doktora,) eğitim süreci içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında geliştirme gösteren, farklı eğitimlerle ve yaptığı bireysel araştırmalarla kendisini iş hayatına hazırlayan, Dr. Ayşen Laçinel, Türkiye’nin önde gelen firmalarında Türkiye Dışı firmalarda mükemmel performans göstererek çok başarılı üst düzey yöneticilikleri yapmıştır.

Laçinel, kariyerini mükemmel başarı olgusuyla noktalıyarak, girişimci ruhla, kendi konusunda uzman olduğu AL Danışmanlık firmasını kurarak maaş bordrosundan vergi levhasına adını yazdırmıştır.
İnsan ilişkileri noktasında esnek olabilen, Laçinel tecrübeleri doğrultusunda, işini severek yapan, detayları çok önemseyen biri.
Yol gösterme yetenekleri ve çalışma disipliniyle firmalara getirdiği verimlilik, karlılıkla birlikde markalaşmalarınıda sağlayabilmektedir.
Ekonomiyede büyük katkısı olan aysbergin görünmeyen yüzeyinde yer alıyor.
Fikir geliştirmenin zihni, dolayısıyla bedeni sürekli aktif tuttuğunun bilincinde yaratıcı taze fikir ve projeler sunan kalıplaşmış değil koşullara göre firmanın dokusuna özelliğine göre uygulamaları olan Ayşen Laçinel, kurumsallaşmak isteyen şirketlere altın önerileri 5 maddede özetliyor.

-Herşeyi bir kişinin yapması ve kontrol etmesi gerçekçi değil. Ancak kuruluş zamanında anlaşılabilir.
- Kurumun mevcut durumunu görün. Hedef belirleyin. Akıllı deneyimli ve eğitimli iyi anlaşabileceğiniz üst yönetici seçin.
-Vizyonu getçekleştirecek kurumsal organizasyonu kurun.
- Sistem süreç hedeflerle yönetin.
- Ne kadar iyi sistem kurarsanız kurun, insan en değerli olan. İyi çalışanı, adanmış profili, olağanüstü performansı ödüllendirin. Kaytaran, sorun olan ve vasat olanı da uyarın. İnsanı farkedin değerini hissettirin.

Ayşen Laçinel, ilham, tutku ve enerji veren varlığı ile ulaşılmak istenilen noktaya olabilirlik modeli uyguluyor.
Başarı hedefleri belirleyen, sonuç aldıran doğru strateji izleyen ve başarıya ulaşan Laçinel, altın değerindeki danışmanlıkları, eğitim projeleri, koçlukları ile dokunduğu kişi ve kurumlarda fark yaratıyor. Koçluk Eğitimi ile fark yaratan eğitimleri, güçlü bir eğitmen kadrosu ile vermekde olan Ayşen Laçinel, şu konularda firmalara hizmet veriyor.
Liderlik Yönetici Becerileri
Etkin İletişim ve İmaj Yönetimi
Güvenli Davranış Eğitimi
Satış ve Pazarlama Eğitimi
Perakende Yönetimi
Mağaza Yönetimi
İnsan Kaynakları Yönetimi
İsimler ve Yüzler Eğitimi
Hafıza Teknikleri Eğitimi
Kriz Yönetimi
Stres Yönetimi
Dr. Ayşen Laçinel’in “Sen Kimsin” ve “Liderlik Frekansı” isimli şirket yöneticileri ve çalışanları tarafından okunması gereken iki kitabı var.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder