30.1.18

Tarkan Reklam, bu yıl yüzde yirmi büyüme hedefliyor-Yılmaz Parlar

Tarkan Reklam, geniş ürün yelpazesinde hizmet verebilen ilk 5 firma arasında yer alıyor

Tarkan Reklam, bu yıl %20 büyüme hedefliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) inşaat mühendisliğinde okuyan 3 arkadaş, 2008 yılında Tarkan Reklam’ı kuruyor. O yıllarda copy-center hizmeti vererek sektöre adım atan Tarkan Reklam, bugüne gelindiğinde tabeladan dijital baskıya, matbaadan promosyona, kırtasiyeden iş güvenliğine, kurumsal ürünlerden kopyalama hizmetlerine kadar, binlerce ürün ve dijital makine parkıyla “karma baskı merkezi” olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterinin talebi olan her çeşit baskıyı yapabilmekte olduklarını ifade eden Tarkan Reklam Karma Baskı Merkezi’nin Genel Müdürü Fatih Özdem, şunları söyledi:
“Binlerce ürün çeşidimiz ve her türlü materyale baskı yapabilen makine parkımızla, bu denli geniş ürün yelpazesinde hizmet verebilen sektörümüzün ilk 5’te yer alan firmaları arasındayız. Müşterilerimizin, tabelalarından dijital baskılarına, ofisteki çaylarından kırtasiye ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü, tek bir noktadan en iyi hizmetle ve en uygun fiyatlarla satın alabilmelerine olanak sağlıyoruz. Ev hanımlarından öğrencilere, işletmelerden belediyelere kadar her kesimden müşterimiz bulunuyor. Örneğin, bir doğum günü için gereken süsleri de sağlıyoruz, diğer yandan bir binanın dış cephesini veya firmaların araçlarını da giydiriyoruz. Tam anlamıyla, karma bir baskı merkezi olarak faaliyet göstermekteyiz” dedi.

Dijital baskı, açıkhava reklamcılığı ve kırtasiyede güçlü

Tarkan Reklam olarak, dijital baskı, açık hava reklamcılığı ve kırtasiye alanlarında güçlü olduklarını anlatan Fatih Özdem, konuşmasına şöyle devam etti:
“Kurulduğumuz tarihten bugüne kadar makine parkımıza ve ürün çeşidine ciddi bir yatırım yaptık ve yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Beylikdüzü’nde 2.500 metrekarelik merkez ofisimiz, İkitelli’de 500 metrekarelik şubemiz ve 70 kişilik ekibimizle kaliteli hizmeti, hızlı ve uygun fiyata vermeye çalışıyoruz. Açık hava reklamcılığı, dijital baskı, promosyon, matbaa gibi geniş yelpazedeki ürünlerin birçoğunun imalatını kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. 10 yıllık bir firmayız ve yaklaşık 10 bine yakın işletmeye hizmet vermekteyiz. Müşteri memnuniyetimiz yüksek olduğundan, müşteri sadakatimiz %90’ları buluyor. Az önce de ifade ettiğim gibi, dijital baskıdan serigraf baskıya, tampon baskıdan transfer baskıya kadar her çeşit baskıyı yapabilecek makinelerimiz ve kalifiye insan kaynağımız ile bilgimiz ve tecrübemiz mevcut” diye konuştu.

Müşteri memnuniyetine önem veriyor, ürün çeşidini arttırıyor

Geçtiğimiz yılın başarılı geçtiğini ve %30’luk bir büyüme gösterdiklerini anlatan Fatih Özdem, bu yıl da büyümenin süreceğini ve %20 oranında büyüme hedeflediklerini söyledi. 2018’de ürün çeşidini arttırırken, makine yatırımlarının da devam edeceğini ifade eden Fatih Özdem, şunları kaydetti:
“Tüm ekibimizle, işimize çok önem veriyoruz, titizlikle yapıyoruz ve bu da hedeflerimize ulaşmamızı sağlıyor. Örneğin, grafik ve tasarım alanında 15 kişiden oluşan deneyimli kadromuzla, müşterilerimizin beklentilerine hızlı şekilde yanıt vererek, iş sürecimizin başarıyla yönetilmesine katkı sağlıyoruz. Firma olarak, binlerce müşterimizin müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmak için, makine parkımızla birlikte insan kaynağımıza ciddi yatırımlar yapmaktayız. Özetle, kamu veya özel sektör firmalarının, outdoor reklam, bina ve araç giydirme, kırtasiye ürünleri, uyarı levhaları gibi işlerinin yanı sıra; son dönemlerde gıda ve temizlik ürünleri (çay-şeker-sıvı sabun-kağıt havlu vb) konularındaki ihtiyaçlarına da çözüm sunmaya başladık. Müşterilerimize geniş ürün yelpazemizle kaliteli hizmet sağlarken, hem birçok tedarikçiyle görüşerek zaman kaybetmelerinin önüne geçiyoruz, hem de en uygun fiyattan ürün veya hizmet satın alabilmelerine imkan sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

e-ticarete yapılan yatırımlar devam ediyor

e-ticarete yatırım yapmakta olduklarını belirten Fatih Özdem, “istekirtasiye.com” ve “uyarilevhalari.com” u kurduklarını anlattı.
Online ticaret yaptıkları bu iki siteden yoğun sipariş aldıklarını ifade eden Fatih Özdem, şunları söyledi: “istekirtasiye.com sitemizde, ofis-kırtasiye, kartuş-toner, kağıt ürünleri, teknoloji ürünleri, iş güvenliği, temizlik ürünleri, gıda ürünleri, display ürünleri, promosyon ürünleri dahil geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. uyarilevhalari.com sitemizde de, iş güvenliği malzemeleri olarak, esnek şerit ayırıcı delinatörler, flaşörler, hız sınırlayıcı kasisler, hissedilebilir yürüme yüzeyleri, trafik güvenliği ürün aksesuarları, trafik konileri, trafik levhaları, uyarı ve reklam dikmeleri ve uyarıcı yol butonları yer alıyor. Her iki sitemize, ülkemizin dört bir yanından sipariş geliyor ve satın alınan ürünleri kargo ile göndermekteyiz” şeklinde konuştu.

Lidya Grup’un verdiği hizmetten memnunuz

Lidya Grup ile olan işbirliğinin 2016 yılında başladığını anlatan Fatih Özdem, şunları kaydetti:
“Lidya Grup’tan, ilk önce EFI UV makinesini satın aldık. Ardından, geçen yılın son çeyreğinde Epson yazıcı alımını gerçekleştirdik. Yaklaşık iki yıldır süren Lidya Grup’la olan işbirliğimizden son derece memnunuz. Temsil ettikleri markalar da, zaten dünya çapında kendilerini kanıtlayan global markalardır. Lidya Grup’un bilgi birikimi ve tecrübesi, dünya standartlarında olan teknik bir ekibi bulunuyor. Bizler, olası bir problem ile karşılaştığımızda anında Lidya Grup yetkililerine ulaşıyoruz ve onlar da hemen problemin çözümüne yönelik çalışma yapıyorlar.  Lidya Grup ile geçen zaman içerisinde bir aile gibi olduk. Özetle, Lidya Grup, EFI, Epson ve Xerox markalarını ülke genelinde başarıyla temsil etmektedirler” diye konuştu.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder