1.5.17

Mutlu İnsan-Zihin Ruh Beden Festivali-Yılmaz Parlar

“MUTLU İNSAN” ZİHİNRUHBEDEN FESTİVALİ
“Bu festivale gelen kelebek gibi hafif ve mutlulukdan uçacak”
50’ye yakın uzmanın 70 ayrı eğitimiyle 5, 6, 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Festivalin eğitmen kadrosunun sunacağı eğitimlerin içeriklerini düzenlenen basın toplantısıyla paylaşıldı.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü Mercure Hotel İstanbul City Bosphorus’da düzenlenen Basın Toplantısına 3. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali yönetim kadrosu, Festival Koordinatörü, Gülferi Yıldırım, Metin Hara, Pınar Güsar konuşmacı olarak katıldılar.

Festival Koordinatörü Gülferi Yıldırım “Gözden Gönüle” sunumu “Başka Bir Dünya Mümkün” felsefesiyle bir çok kişinin hayatına dokunan, İnsana Güven platformunun kurucusu ve yazar Metin Hara, “Kalpten Kalbe” bir sohbet“, Ses ile Şifalanma Uzmanı Pınar Güsar Tibet Çanaklarıyla Ses Frekansı” meditasyonu gerçekleştirdiler.

 Kişisel gelişim, tasavvuf, nörobilim, sağlıklı yaşam, psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, yoga gibi zihin, ruh ve beden sağlığıyla ilgili tüm unsurların bir arada olduğu zengin bir program olduğunu söyleyen Festival Koordinatörü Gülferi Yıldırım kendi hayat hikayesinden kesitler sundu. “Bu festivale gelen kelebek gibi hafif ve mutlulukdan uçacak”dedi

Zihnen, ruhen ve bedenen sağlıklı bireylerden oluşan, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hayaliyle kurulan organizasyon, sağlıktan kariyere, ilişkilerden paraya hayatınızın her alanında hayalinizdeki yaşama ulaşmanıza yardımcı olacak, zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi dair her şey için sizi yeniden düşünmeye sevk edecek Zihin Ruh Beden Festivali, üçüncü kez kapılarını açmakdan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Gülferi Yıldırım kişisel gelişim, psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, sağlıklı beslenme, tasavvuf, nefes, mindfulness, meditasyon, hipnoz, homeopati, fitoterapi, yoga, tai-chi, feng shui, müzik terapi, dans, astroloji, bioenerji, detoks, kuantum, metafizik konularında dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen uzmanların bir arada ve“Mutlu İnsan Zihin ve Beden Festivali’nin kendi içindeki gücü keşfetme arzusuyla dolu ve hayallerindeki hayatı yaşamaya kendini açan insanların buluşma noktası olduğunu belirterek “Bu yıl festivalimizi çok özel bir karma ile hazırladık. Festival zihinsel ve ruhsal alanlarda çalışmalar yaparak kendini geliştirmek ya da bu alanı tanımak isteyenler için önemli fırsatlar sunacak. Akademik dünyadan konuklarımızın da katılımıyla insanı, beden, zihin ve ruh bütünlüğü içinde ele alacağız. Her seviyede bilgi ve deneyime hitap eden ücretsiz seminerler ve workshoplar ile katılımcılar enerjilerini yükseltme ve yaşamda kendilerine yeni kapılar açma olanağı bulacak.” dedi.
Ocak 2015 yılında Access Türkiye kuran Festivale katılacak Aysun Kaçtıoğlu ile yaptığımız kısa söyleşide Aysun Kaçtıoğlu’nun,  2013  yılında  kurumsal  hayattan  koparak Access Consciousness öğretisinin yurtdışı eğitimleri ile; Amerika, Costa Rica ve Avrupa’da ana lisans eğitim aşamalarını tamamlayarak kendi dönüşüm yolculuğunda bir dönem geçirdiğini sonrasında da Access Türkiye’yi kurduğunu öğreniyoruz.   Zihin Ruh Beden Festival boyunca bulundukları alanda Access Consciousness öğretisinin terapi ve eğitim dünyası ile ilgili kritik  bilgiler  ve  uygulamalar  göstereceğini Beyin  dalgalarının  simülasyonunu  değiştirerek  yapılan ve biliçaltı temizliği gerçekleştiren bir süreci olan Bars Terapisi, alternatif tıp 
yaklaşımını anlatıp uygulayacaklarını söylüyor.
 
Aysun Kaçtıoğlu Ayrıca “Senin İçin Doğru Ses”  isimli  bir  workshop  gerçekleştireceğini  öğrendiğimizde biraz açmasını söylüyoruz. içeriğini Aysun Kaçtıoğlu,“Bu yeryüzünde kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimelerin arkasına yerleştirdiğimiz bir tını var. Bunu nasıl oluşturduk, bugünlere nasıl geldi, ne kadarı bize ait? İçinde neler var?  Hepsine  sırasıylabakacağız . Sesimiz ve bedenimiz arasındaki ilişki nedir? Nasıl mükemmelliğe ulaşır. Enerji ne? Nasıl kullanabiliriz? Nasıl manipüle edebiliriz? 

Hayat bizim sahnemiz, orada Kim ve Ne olacağımıza ancak biz karar verebiliriz. ”şeklinde açıklıyor.

yilmazparlar@yahoo.com 


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder