23.1.17

ANFAŞ FUARDA GÖZE ÇARPAN STANDLAR-YILMAZ PARLAR

ANFAŞ FUARDA GÖZE ÇARPAN STANDLAR
Öncelikle göze çarpan, ilgili Antalya protokol tarafından açılışı yapılan fuar tören sonrası, Ekonomi Gazeteciler Derneği EGD’nin Paneliydi.

Ekonomi Gazeteciler Derneği EGD Başkanı Celal Toprak Başta olmak üzere Ekonomi Derneği gazetecileri fuarda firmalarla buluştu, firmaları ve ürünleri hakkında bilgiler aldı. İlk gün Başkan Celal Toprak moderatörlüğünde yabancı katılımcı ve gazeteci panelistlerin oluşturduğu hiperaktif bir atmosferde geçen, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret uzmanı Hatice Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşen panel düzenlendi.
EGD fuarın nabzını tutdu. ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer’in ve ekbin gözle fark edilir başarısını dile getirdi. Celal Toprak ANFAŞ adına Esra Kuloğluları’na başarılı olduklarını söyledi. 

ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer’e fuar hakkındaki görüş almak isteğimizde“Fuarcılık Türkiye için gelecekte çok önemli bir sektör olacak. Yeter ki bu durum bir devlet politikası dahilinde Ankara, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler tarafından desteklensin” düşüncesini tekrarladı





Mutfak ekipmanları sektöründe, Türkiye’nin ilk imalatçı firmalarından biri olarak kurulan 5 kıtada 100'ü aşkın ülkede dağıtım kanalları ve yetkili servisleri ile hizmet veren dünya ilk 15 firma arasında olan Türk Patent Enstitüsü’nden, sektörde en çok belgeli firmalardan biri olarak ödülü bulunan, Öztiryakiler, Her zaman Tüm Etkinliklerde festival yemek yarışlarında, fuar organizasyonlarda vs. sponsorlukları ile ön plana çıkan Öztiryakiler yine fuar standlarında en göze çarpan en geniş alanda yeniliklerini teşhir etdiler. Yönetim Kurul Başkanları Tahsin öztiryaki başta olmak üzere ziyaretcileriyle birebir ilgilenerek ürünleri hakkında bilgilendirdiler

Yapılan yerli yabancı hotel housekeeping oda yatak düzenleme yarışları ve Akdeniz Aşcılar Derneğinin meslek okul öğrencileri-profesyoneller vs. birkaç kategorideki yemek yarışları fuara renk katarak ziyaretcilere keyifli zamanlar yaşatdı.

Kale kilit yeni ürünlerle güvenliği sergiledi. 
“Otel Kapıları Kale’ye Emanet” sloganıyla fuarda yerini alan yarım asrı aşkın süredir “Tam Kapsam Güvenlik” vizyonuyla kullanıcılarına hizmet sağlayan,Türkiye’de güvenlik sektöründe önde gelen firmalar arasındaki Kale Kilit,  Otellerde ve turistik tesislerde en çok tercih edilen marka olarak, sektöre yönelik zengin ve yenilikçi ürün yelpazesiyle fuarda büyük beğeni topladı.
Fuarda; özellikle otelcilik sektörünün en çok tercih ettiği lüks seri kartlı ve şifreli kilit serisi, elektronik dijital kasaları, şık tasarımlı elektronik kilitlerden oluşan modern serisi, ana giriş kapıları için dizayn edilmiş X5 Otomat ve geçiş kontrol ünitesi gibi ürünlerlerle yer aldı.  

Pilotcar, Pilot Koltuk A.Ş’in yüzde yüz yerli üretim olan Golf arabaları Dikkatimizi çekiyor, Pazarlama ve satış müdürü Haluk Yetek’den aldığımız bilgiler doğrultusunda; Pilotcar, Pilot Koltuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkılıç tarafından kurulmuş ve geliştirilmiş bir marka olduğunu, tamamı kendi tesislerinde kurulu entegre üretim hatlarında araçlarını üretildiğini, 
tamamen müşteri ihtiyaç ve taleplerine uygun şekilde tasarlanıp ve üretildiğini, geniş ürün yelpazesine sahip olduğunu öğrenmiş oluyoruz.
Yaz Antalya sıcağında fanların serinliği ile hayat bulacak sıcak mekanlar için Aslansan endüstriel fanlar yine yoğun ilgi gördü.
Alsanfan Makina Mühendislik San. Tic. A. Ş. tesisin daha verimli ve etkin bir şekilde hava sirkülasyonu için tasarlanan  Endüstriyel Vantilatör (HVLS Fan) üreten firmadan ismail Nacar'ın verdiği bilgilere göre; Optimize edilmiş düşük hızda dönen yüksek hacimli bir endüstriyel fan (HVLS FAN), düşük hızla en düşük maliyetle en büyük alanda havayı hareket ettirir. Bu vantilatörler sayesinde hava yavaş yavaş büyük miktarda dolaşır. Hava fan ile yukarıdan çekilir ve koni şeklinde aşağı itilir. Çiftlikler, depolar, dağıtım merkezleri, spor salonları ve diğer aklınıza gelebilecek çeşitli alanlarda endüstriyel vantilatörler kullanılmaktadır. Her mevsim yararlanılabilir. İnsanların yaz aylarında serin ve kışın da tabakalaşma ile katta oluşan soğuk hava ile tavandan sıcak havayı karıştıran bir işlem için kullanılmaktadır. Enerji maliyetlerinde tasarruf ederken daha rahat bir ortam yaratmaktadır. Şeklinde İsmail Nacar’dan bilgiler alıyoruz.
Sosyal sorumlulukla verdikleri burslarla eğitime destekleriyle ön plana çıkan Kadınlar Çiçek Açıyor Derneği birde Antalya Turizm festivali projesine imza atıyorlar. Başkanları İclal Dağlı ve proje sahibi Hatice Bozkurt’dan
Aldığımız bilgilere göre; 

Antalya’da yaşayan Sivil Toplum kuruluşları, Kurum ve Kurumsalları ile birlikte, Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya Turizm Projesi kapsamında, Antalya Markası’nı, dünya kadınlarının ve kültürlerin buluşma noktası yapmak amacı ile “Kadın ve Çiçek” temasını kullanarak hazırladıkları, IWAB 1. Uluslararası Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya Turizm Festivalini dinliyoruz. 
Ayrıca 16 Nisan 2017’de, Aspendos, Perge ve Kaleiçi’nde yapılacak olan “Antalya Tarih, Kültür ve Sanat turu”nda; Türkiye Turizm Haftası, yabancı turizmcilerin ve Antalya halkının “Kadın ve Çiçek” temasını kullanarak katılım yapmasıyla hep birlikte tam bir Festival coşkusuyla kutlayacaklarını söylüyorlar. Etkinliklerini “Antalya Markası, dünya kadınlarının ve kültürlerin buluşma noktasıdır” şeklinde noktalıyorlar.
Fuara 350’den fazla firma katılımcı oldu. Nitelikli ziyaretciler yabancı alım heyetleri katılımcıların yüzünü güldürdü. Fuar Antalya Turizmine hayat verdi. Antalya ekonomisi can buldu.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder