18.12.16

Terktas jewellerry-Atatürk portreli altın kapaklı saat-Yılmaz Parlar



Atatürk portreli altın kapaklı saat


İsviçre İstanbul Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz katılımıyla Tektaş Jewellerry Tarafından, İstanbul’un hayat dolu gözde semti Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddede, Dünyanın ünlü mücevher markalarından, eşsiz mücevherleriyle göz kamaştıran Chopard, -Audemars Pıguet-Patek Phılıppe Geneve mağazaların açılışı yapıldı.

Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia ’nın ev sahipliğinde Deik İsviçre-Türkiye Konsey Başkanı Ali Kibar-İsviçre-Türkiye Dış Ticaret Direktörü Mehmet Yıldırımlı-İsviçre-Türkiye Ticaret Odası Direktörü Eda Akalın icabet etdiği açılışda Shelly Ovadia, Ali Kibar, Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz birer konuşma yaptılar.
İki ülke arasındaki ticaret potansiyelin, ilişkilerin gelişmesine rol oynayan iş birliklerin önemine vurgu yapan mesajlar verildi. Ekonomiğin zor bir dönemden geçmemize rağmen umut sergileyen dinamik yapının moral açıdanda ilham vereceği anlamında konuşmalar sonrasında mağazalar gezildi.
Farklı simgelerin yer aldığı özel saatlerin  üretildiği İsviçre’nin önde gelen lüks saat üreticisi, 
İlk kez 20 yıl önce İstanbul’da mağazasını açan Chopard'ın, İsviçre’nin koleksiyonerlere dönük üretim yapan, statüden çok koleksiyon değeri hedefliyen, gelip geçici, modadan çok klasik özelliği bulunan modeller üretmeye özen gösteren köklü saat markası Patek Philippe’in ve yılda 50 bin üzerinde üretim yapan Audemars Pıguet’in nadide saatleri gezildi.

Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia Darphaneden tek nadide Sevgili Atatürk’ümüzün portresi bulunan bir parçayı alarak saatin kapağını oluşturan özel olarak yaptırdıkları, saati işaretliyor. 

Fatih Altaylı’nın kolunda bu özel saati görüntülüyoruz. Genelde 15-20 Bin Euro dan 1 milyon Euro ya kadar fiyatları olduğunu bildiğimiz için fiyatını sormuyoruz. Uğur ve bereket sembollerin aksesuarların süslediği dekoratif biblolar arasında Fatima’nın eli dikkatimizden kaçmıyor.
Sevgileri yansıtan, kültürel değerleriyle, el sanatlarıyla bütünleşen nadide saatler sahiplerini bekliyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder