18.10.16

“SUPERJAZZ” W İstanbul Hotelde-Yılmaz Parlar


 W İstanbul Hotel, eğlenceyi seven ve değişik tatlar arayanların buluşma noktası W Lounge’da deneyimli işletmeci Şeniz Bengüer ve markası “SUPERJAZZ” ‘Grand Opening’ etkinliğiyle İstanbul gecelerine merhaba dedi.
Yeni konseptle W Lounge’de Bilgili Holding Turizm Yatırımları Geliştirme Müdürü Yiğit Sezgin ve W Istanbul Genel Müdürü Christian Hohen’in eve sahipliğinde gerçekleşen parti elit konuklara unutulmaz keyifli bir gece yaşatdı.
Eğlencenin en popüler mekanlarından biri olacağı kesin gözle bakılan çeşitli süprizler sunan W Istanbul’da gerçekleşen “Superjazz” ile sesi ve yorumuyla jazz severlerin beğenisini kazanan Almanya’da doğan ve müzisyen bir babanın kızı olan Sibel Emek ve Trio büyülü canlı 


performansı çok renkli, sımsıcak geceyi dahada derinleştirdi.

Romantik ambiansda ile çeşitli lezzetlerle donatılmış menüsüyle sunulan sürpriz ikramlar ve nefis kokteyler gece keyiflğin dozunu artırırken, neşeli performans sergileyen Sibel Emek Trio canlı müziğine konuklarda zaman zaman danslarıyla eşlik etdiler. Eğlenceli bir partiye dönüştürdüler.
Şeniz Bengüer ve markası SUPERJAZZ ile

en büyük özelliği ve ana teması emprovizasyona verdiği önemin baskınlığı altında gelişen caz müziğinin düşünce politizmi kazanmış sanatsal zihin esnel etkilerin formunu izleyebilmemize entelektüel çalış tavrıyla sezgisel verilerden kurulu doğaçlama bütünüyle yeni bir oluşum yeni konsept seçkin bir eğlence sözü veriyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder