31.7.16

KAYIP RUHLARI ŞİFALANDIRMA-MARK WENTWORTH-YILMAZ PARLAR

KAYIP RUHLARI ŞİFALANDIRMA
Mark Wentworth
Mark Wentworth "Gökkuşağına yapılan yolculuk altın ağırlığına eş değerdedir."

1 Eylül Perşembe saat 19.30 tanıtım toplantısı
3 - 4 Eylül 2016 Cumartesi Pazar saat 10.00 - 18.00

Bir çok inanç sisteminde fiziksel beden öldüğünde ruh bedenden ayrılır-yukarı sevecen bir ışığa ya da cennete doğru hareket eder (jannah). Bununla beraber bazı ruhlar için yukarı yolculuk düşüncesi oldukça acı verici ya da travmatiktir. Bu nedenle arafta, belirsiz ya da dünya ile bağlantılı alanda kalırlar. Bazen  ruh eskiden yaşadığı evde kalmaya devam eder (perili evler) ya da sevdikleri kişilere veya kendilerine benzer sorunları olan bir kişiye çekilirler. Sıklıkla insanlar bu nispeten bilinmez alanda çalışmaktan veya onlarla baş etmekten dolayı korku duyarlar. Gün geçtikçe anlaşılan şudur ki fiziksel hayatta yaşayanlar kadar bu ruhların da rehberliğe ihtiyacı var.

Bu iki günlük kurs size bu kayıp ruhları nasıl tanıyacağınızı ve cennete doğru yolculuklarında onlara şefkatla nasıl yardımcı olacağınızı gösterecek. Bu dünyadaki kişi için bu ilişkideki rolünü anlamanın nasıl ve neden önemli olduğu, Ruh'un ayrılışını saygıyla, nasıl onurlandırılacağı açıklanacak. Bazı durumlarda kişinin yaşadığı sorunların kaynağının kendileri değil de eklenmiş ruhun sorunu olup olmadığı araştırılacak. Bu kursun amacı bu tür çalışmalar üzerinde oluşturulmuş gizemi çözüp, korkuyu ortadan kaldırmaktır. Bu dünya ile diğeri arasındaki sınırların gittikçe nasıl zayıfladığını da keşfedeceksiniz.

Atölye çalışmasının içeriği:  Ruhlar alemini tanımak ve onurlandırmak için hayal gücü, renk, semboller ve farklı yöntemleri kullanmak. Rehberleri, ataları, büyük aile bireylerini ve yüksek evrensel öğretmenleri çağırmak.  Renk, Psiko-Dinamikler ve Dinamik tiyatro  yaklaşımlarını ve diğer yaratıcı yaklaşımları kullanmak.

Mark, Ruhlar alemiyle yıllardır çalışmakta olup, bilgisi ve deneyimini sizlerle paylaşmayı istemektedir.
,
BİLGİ PAYLAŞIM DERNEĞİ
Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5
Taksim / İstanbul
Tel : 0212 245 29 42 / 0532 612 85 17




yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder