16.5.16

Amerika’daki Datacenter DynAmerika’daki Datacenter Dynamics fuarında, Canovate rüzgarı esti-Yılmaz Parlar

Amerika’daki Datacenter Dynamics fuarında,
Canovate rüzgarı esti

Data Center (Veri Merkezi) üretiminde dünyadaki 5 firmadan birisi olan Canovate Group, ABD New York’ta düzenlenen “Datacenter Dynamics New York  2016” fuarına katıldı.
All in one Datacenter (Mini & Micro DC), Container Datacenter ve optik dağıtım çatısı çözümleriyle fark yaratan Canovate, bu çözümleri sunabilen dünya genelindeki 2-3 firmadan birisi olduğunu gözler önüne serdi. Fuarda ayrıca, Front Cooler, Side Cooler, Soğuk Koridor Sistemi, Akıllı PDU, Ortam İzleme Sistemi, Avrupa Patentli Aluminyum Şase Kabin, Optik Dağıtım Çatısı, Fiber Optik Çözümleri tanıtıldı.

Canovate standına yoğun ilgi gözlendi

Fuarda Canovate standına yoğun ilginin olduğunu ifade eden Canovate Group Satış ve Pazarlama Yardımcısı Kıvanç Ilal, şunları söyledi:
“Özellikle, ABD ve Kanada kökenli firmalardan yoğun ziyaretçilerimiz oldu. Görüştüğümüz firmalar, genelde datacenter kuran sistem entegratörleri, kendisi datacenter işleten veya kuracak olan firmalardı. Firma olarak, ağırlıklı olarak All in one Datacenter çözümlerinde küçük ve orta çaplı datacenter pazarını hedeflemekteyiz. Canovate, bu pazarda dünyadaki birkaç üreticiden birisidir. All in one Datacenter ürünleriyle, soğutma ve kurulum masraflarında klasik datacenter çözümlerine göre, minimum %50-60 maliyet düşüşü sağlanmaktadır. Fiber optik ürün grubu ise, daha çok GSM ve sabit hatlı telekom operatörlerinin altyapı kurulum ihtiyaçlarına çözüm sağlayan bir ürün grubudur. Söz konusu ürün grubunda Canovate, lokal üreticilere karşı sunduğu %25-30’lara varan maliyet avantajı ve hızlı bir şekilde müşterinin ihtiyacına yönelik modifikasyon yapabilme kabiliyetiyle, önemli bir değer sunmaktadır” dedi.

ABD’de, yeni fırsatlar ve iş ortaklıkları değerlendirildi

Fuarın, Canovate açısından başarılı geçtiğini anlatarak konuşmasına devam eden Kıvanç Ilal, şunları kaydetti:
“Datacenter Dynamics New York  fuarı, IT ve Telekomünikasyon pazarındaki tüm uluslararası firmaların katıldığı bir fuardır. Pazardaki yeni trendleri, yeni çözümleri izleyebileceğiniz en önemli platformlardan birisidir. Satış, iş geliştirme, ürün geliştirme, rekabet analizi gibi birçok anlamda katılımcı firmalara katma değer sağlayan bir organizasyondur. Ayrıca, ABD pazarı büyük bir pazar olduğu için de, ekstra ilgi görmektedir. Canovate bu fuara katılarak; hem dünya IT ve Telekomünikasyon pazarındaki önde gelen oyunculardan birisi olduğunu göstermeye devam etti; hem yeni müşteriler bulma ve satış kanalları geliştirmek için yeni projelere ulaştı. Diğer taraftan fuarda, global pazardaki diğer firmaların çözümlerinin de yakından incelenmesi fırsatı bulundu. Sonuç itibariyle, Canovate açısından başarılı geçen bu fuarda; potansiyel müşterilere ve projelere ulaşıldı. ABD  pazarındaki fırsatlar ve iş ortakları hakkında bilgiler toplandı ve değerlendirmeler yapıldı. Fuar, ABD başta olmak üzere, dünyaya yaptığımız ihracatımızın artmasını sağlayacaktır” şeklinde konuştu.



Canovate Group kimdir:
İsmindeki (Can-inovate) inovasyon ruhu ile hareket eden Canovate Group; Data Center (Veri Merkezi) üretiminde dünyadaki 5 firmadan birisi olurken; Uçtan uca Fiber Optik Dağıtım Santrali çözümlerde dünyadaki 7 firmadan birisidir. İstanbul Çekmeköy’de 40 bin metrekare alan üzerinde üretim yapan Canovate Group, bilişim ve telekom altyapı ürünleri konusundaki üretim hattıyla; Avrupa’daki 2- 3 fabrikadan birisi olarak gösterilmektedir.  Canovate Group, 1965 yılından beri elektronik, IT, haberleşme, enerji, inşaat, vs. konularında, ülkemize birçok yenilik kazandırmıştır. Dünyanın birçok yerinde temsilciliği olduğu gibi, birçok firma ile de çözüm ortağı olarak çalışmaktadır.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder