30.4.15

TUROB'un aylık geleneksel toplantısı Nisan 2015-YILMAZ PARLAR

KÖSTEK VAR DESTEK YOK. 
Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Nisan 2015 TUROB toplantısında yine anlamlı mesajlar verdi.
Turizm sektörünün temsilcileri, TUROB'un  aylık geleneksel toplantısında  28 Nisan 2015 Salı günü öğle yemeğinde bir araya geldi. 
Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz Eyüp kaymakamı Abdullah Dölek katıldı.  
Her zamanki gibi sunuculuğu üstlenen TUROB yönetim kurul üyesi Kemal Özyeeğin dinamik enerji dolu neşeli konuşmasıyla yeni göreve atanan İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın’ı konuşması için davet etti. Apaydın, Kültür ağırlıklı Turizmin öneminden ve getirisinden söz ederek kaliteli turizmin katma değerli turizm hedeflerinden sapmamak gerektiğini söyledi.

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır’ın verdiği mesajlar;
Köstek Var Destek Yok. 

TUROB olarak tek tip turizm ürünü, tek tip turizm destinasyonu, tek tip turizm yatırımının, ülkemiz zenginliği karşısında yanlış bir yol olduğunu düşünüyoruz
Gerek Güney Amerika gerekse Latin Amerika destinasyon faaliyetlerine devam etmekteyiz.. Güney Afrika pazarı gelecek yıllarda çok güçlü bir pazar haline gelecek. 
Alman tatilcilerin doların yükselmesinden dolayı Amerika seyahatlerini azalttılar umarız Türkiye’ye gelirler.
Bu yıl Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri birlikte uzak ülkelerden Türkiye'ye gelecek turist sayısında kayda değer bir değişim olmayacak.

Rusya pazarına yönelik tespitler sadece sayıda değil gelirde de düşüş yaşanacak.
1 Mayıs önümüzde Özellikle Taksim civarında otelleri bulunan işletmecilere sesleniyorum. 1 Mayıs önümüzde. 1 Mayıs'ta yine birtakım zorlu günler bizi bekliyor olabilir.
Toplantı yeni üyelerin plaket alımları ve otel Müdürüne sunulan TUROB teşekkür plaketiyle son buldu.

yilmazparlar@yahoo.co

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder